ΕΛΑΣΤΙΚΑ CONTINENTAL ECO CONTACT 6 175/70-14 84T

101,50€
  • Κατασκευαστής: Continental
  • Κωδικός Προϊόντος: elau-2033
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Κόστος εγκατάστασης 6€ ανά τροχό.


Τα EcoContact 6 διαθέτει υψηλή ενεργειακή και χιλιομετρική απόδοση, καθώς και πολύ καλό χειρισμό και εξαιρετική απόδοση πέδησης. Ένα ειδικά ανεπτυγμένο μείγμα ελαστικού εξασφαλίζει χαμηλή τριβή κατά την επαφή με το δρόμο. Το ελαστικό διαχέει λιγότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα να μειώνεται η αντίσταση κύλισης. Το EcoContact 6 απέδειξε πρόσφατα την ενεργειακή του αποδοτικότητα στη δοκιμή θερινών ελαστικών του γερμανικού περιοδικού αυτοκινήτου 'Auto Zeitung' (τεύχος 6/22), στην οποία αναδείχθηκε πρώτο στη δοκιμή αντίστασης κύλισης έναντι εννέα άλλων ελαστικών ευρωπαϊκών, ασιατικών και αμερικανικών κατασκευαστών.

Εκτός από μικρή απόσταση πέδησης, το EcoContact 6 παρέχει υψηλή πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, καθώς και πολύ καλή σταθερότητα στις στροφές, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία σύνθεσης έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά παραμόρφωσης. Το προφίλ του πέλματος προσαρμόζεται πιο ευέλικτα στο οδόστρωμα και επιτρέπει μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση του ελαστικού.

 

  • Μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου χάρη στη βελτιωμένη γεωμετρία στοιχείων και στην αποδοτική κατανομή πυριτίου.
  • Ενισχυμένη χιλιομετρική απόδοση χάρη στο νέο μείγμα Green Chili™ 2.0 
  • Βελτιστοποιημένη εμπειρία πρόσφυσης και χειρισμών


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εξοικονόμηση Καυσίμου 

Μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου χάρη στη βελτιωμένη γεωμετρία στοιχείων και στην αποδοτική κατανομή του διοξειδίου του πυριτίου (silica). 

To EcoContact™ 6 επιτυγχάνει βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στο μέγεθος του ελαστικού και την κατανομή των συστατικών του. Το υψηλής τεχνολογίας μείγμα προσφέρει ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στο πυρίτιο και το καουτσούκ. Αυτό επιτρέπει τη βέλτιστη προσαρμογή σε διαφορετικές οδικές συνθήκες, βελτιώνοντας την αντίσταση κύλισης του ελαστικού και την κατανάλωση καυσίμου. 

 

Χιλιομετρική Απόδοση 

Ενισχυμένη χιλιομετρική απόδοση χάρη στο νέο μείγμα Green Chili™ 2.0. 

Το προηγμένο Green Chili™ 2.0 προσαρμόζεται στην επιφάνεια του οδοστρώματος, οδηγώντας στην μείωση των απωλειών ελαστικού κατά τον κύκλο ζωής του, με αποτέλεσμα την αύξηση της χιλιομετρικής απόδοσης. 

 

Πρόσφυση και Χειρισμός 

Βελτιστοποιημένη εμπειρία πρόσφυσης και χειρισμών. 

Το ειδικά κατασκευασμένο πέλμα του EcoContact™ 6  έχει ως αποτέλεσμα τον καλύτερο συμβιβασμό απόδοσης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Επιπλέον αυξάνει την ασφάλεια σε καταστάσεις χειρισμών, όπως οι αλλαγές λωρίδας, και χάρη στην καινοτόμα ασύμμετρη γεωμετρία τακουνιών και αυλακώσεων, το ελαστικό είναι πάντα σε επαφή με το δρόμο. 

 

 

ΕΠΟΧΉ: Θερινά

ΤΥΠΟΣ: Επιβατικά


Ενεργειακή Ετικέτα  

         B

       B

    70dB


ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.