ΕΛΑΣΤΙΚΑ BFGOODRICH ALL TERRAIN T/A KO2 LT 265/60-18 119/116S 6PR

419,00€
  • Κατασκευαστής: BFGOODRICH
  • Κωδικός Προϊόντος: elau-1784
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Κόστος εγκατάστασης 6€ ανά τροχό.


Το BFGoodrich All Terrain T/A KO2, είναι ο διάδοχος του δημοφιλούς BFGoodrich All Terrain T/A KO.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το ελαστικό διαθέτει καλύτερη οδηγική άνεση, βελτιωμένη απόδοση σε στεγνές και βρεγμένες επιφάνειες, καθώς και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Η γόμα που χρησιμοποιείται στο ελαστικό είναι κατασκευασμένη από ειδικά εξαρτήματα που εξασφαλίζουν ευελιξία σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών.

Με αυτό, το BF Goodrich All Terrain T/A KO2 διατηρεί σταθερότητα κατά τη διάρκεια μιας δυναμικής κίνησης και παρέχει άνεση σε κάθε τύπο επιφάνειας. Το συμμετρικό μοτίβο πέλματος κάνει το μοντέλο να συμπεριφέρεται πολύ καλά, τόσο σε ξηρό, όσο και σε βρεγμένο δρόμο.

Το νερό αποστραγγίζεται αποτελεσματικά χάρη στις ευρείες αυλακώσεις και η αποτελεσματική ξήρανση πέλματος βοηθά στη διατήρηση της κατάλληλης πρόσφυσης και στην αποφυγή υδρολίσθησης.

Η εσωτερική δομή ελαστικών, αποτελείται από ένα διπλό ατσάλινο στήριγμα ενισχυμένο με ένα σπειροειδές νάιλον στρώμα. Αυτό βελτιώνει την αντοχή των ελαστικών και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.


Πλεονεκτήματα: 

  • Σκληρότερα πλευρικά τοιχώματα. (+20% πιο σκληρά πλευρικά τοιχώματα X2)
  • Περισσότερα χιλιόμετρα στο δρόμο & Off road. (+15% περισσότερα χιλιόμετρα ON / OFF Road)
  • Περισσότερη πρόσφυση παντός εδάφους. 
  • Διάρκεια ζωής πέλματος: x2 σε χαλίκια και 15% περισσότερα στην άσφαλτο + 10% / + 19% περισσότερη πρόσφυση ALL TERRAIN. 
  • Αυξημένη δύναμη έλξης All Terrain: + 10% σε λάσπη και + 19% σε χιόνι.


ΕΠΟΧΉ: 4 Εποχών - ( M+S )   

ΤΥΠΟΣ: SUV, 4x4 


Ενεργειακή Ετικέτα  

         E

       B

    74dB

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.