ΕΛΑΣΤΙΚΑ MICHELIN PRIMACY 4 185/60-15 84H

102,75€
 • Κατασκευαστής: Michelin
 • Κωδικός Προϊόντος: elau-1768
 • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Κόστος εγκατάστασης 6€  ανά τροχό.

 

  Michelin PRIMACY 4


  Ασφάλεια που φτιάχτηκε να διαρκεί!


  • Κορυφαίο καλοκαιρινό ελαστικό MICHELIN ασφάλειας υψηλού επιπέδου τελευταίας γενιάς.
  • Ασφάλεια που φτιάχτηκε να διαρκεί με σταθερές και άριστες επιδόσεις φρεναρίσματος στο βρεγμένο οδόστρωμα.
  • Άριστη διάρκεια ζωής.
  • Μεγαλύτερη ενεργειακή αποτελεσματικότητα και 20% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση από τα ελαστικά της προηγούμενης γενιάς.
  • Κορυφαίο καλοκαιρινό  ελαστικό MICHELIN για υψηλές επιδόσεις κάθε μέρα: Καθημερινή μετακίνηση ή μακρινά οικογενειακά ταξίδια.


  Άριστες επιδόσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα που φτιάχτηκε να διαρκεί

  Οι Τεχνολογίες MICHELIN EverGrip διαθέτουν μείγμα γόμας τελευταίας γενιάς υψηλών επιδόσεων που προσφέρει άριστες επιδόσεις φρεναρίσματος στο βρεγμένο οδόστρωμα. 

  Η βελτιστοποιημένη σχεδίαση του σκαλίσματος πέλματος με έμφαση στην ασφάλεια προσφέρει 22% περισσότερο χώρο για την απομάκρυνση του νερού σε βρεγμένο οδόστρωμα, ακόμα και όταν έχει φθαρεί το ελαστικό. 

  Οδηγήστε με σιγουριά σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού και με αίσθηση ασφάλειας ότι εσείς και οι συνεπιβάτες σας είστε προστατευμένοι, ακόμα και στις ισχυρές καλοκαιρινές μπόρες. 


  Πέλμα με μεγάλη διάρκεια ζωής

  Το MICHELIN Primacy 4 έχει σχεδιαστεί για άριστη διάρκεια ζωής χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις. 

  Η Τεχνολογία MaxTouch βελτιστοποιεί το ίχνος των ελαστικών στο οδόστρωμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης, επιβράδυνσης, καθώς και τις πλευρικές δυνάμεις. 

  Απολαύστε 20% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση από το ελαστικό MICHELIN Primacy 3. 

  Ο καινοτόμος δείκτης φθοράς του πέλματος σας βοηθά να καταλάβετε πότε χρειάζεται να αλλάξετε τα ελαστικά σας.  ΕΠΟΧΉ: Θερινά

  ΤΥΠΟΣ: Επιβατικά 


  Ενεργειακή Ετικέτα  

           C

         Α

      68dB

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.