Ελαστικά MOTO MICHELIN CITY PRO 70/90/17 43S

45,00€
  • Κατασκευαστής: Michelin
  • Κωδικός Προϊόντος: elmo-010
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Κόστος εγκατάστασης 6€ ανά τροχό.

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται τοποθέτηση ΧΩΡΙΣ αεροθάλαμο.


MICHELIN

CITY PRO

Ο σύμμαχός σας ενάντια στο απροσδόκητο


Πλεονεκτήματα


Ανθεκτικό στη διάτρηση

Εξαιρετική αντοχή στη διάτρηση χάρη στην τεχνολογία Michelin Overlap (MOT), η οποία ενσωματώνει 3 ενισχυμένα λινά κάτω από το πέλμα.


Διάρκεια ζωής

Το βάθος πέλματος αυξάνει τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα, χάρη στις αυλακώσεις στο κέντρο και το μεταβλητό βάθος του.Χάρη στην τεχνολογία MICHELIN OVERLAP TECHNOLOGY (MOT), είναι απίθανο αυτά τα ελαστικά να τρυπήσουν. Σε 48 μοτοσυκλέτες που κάλυπταν συνολικά 400.000 χιλιόμετρα, αναφέρθηκαν μόνο 4 διατρήσεις. Ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με το ελαστικό MICHELIN M35, ένα νέο ελαστικό υλικό, σημαίνει ότι η ωφέλιμη ζωή του MICHELIN City Pro είναι πλέον 10% μεγαλύτερη από τον κύριο ανταγωνιστή του. Η μέση διάρκεια ζωής τους είναι περίπου 30.000 χιλιόμετρα μπροστά και 20.000 χιλιόμετρα πίσω. Λόγω της κεντρικής αυλάκωσης τους, του προτύπου σιταριού και του μεταβλητού βάθους του πέλματος, ανάλογα με τη γωνία της μοτοσικλέτας (30% στο κέντρο και έως 35% στους ώμους), τα ελαστικά MICHELIN City Pro απομακρύνουν το νερό ακόμα πιο αποτελεσματικά.


Χαρακτηριστικά

Μοντέλα
Μοντέλα που ταιριάζει Μοντέλα που ταιριάζει YAMAHA CRYPTON 115 R 2004-2009 SUZUKI FX 125 1999- KAWASAKI ZX 130 2007- HONDA WAVE 110 2012-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.