ΕΛΑΣΤΙΚΑ MATADOR MP85 SUV 225/65-17 102H

110,50€
  • Κατασκευαστής: Matador
  • Κωδικός Προϊόντος: elau-1457
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή

Κόστος εγκατάστασης 6€ ανά τροχό.


MP85 Hectorra


Ένα νέο καλοκαιρινό ελαστικό με ασύμμετρο πέλμα, σχεδιασμένο για οχήματα SUV & 4x4 μεγάλης ισχύος. Παρέχει βέλτιστο χειρισμό και μέγιστη ασφάλεια σε υψηλές ταχύτητες τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ιδανικό ακόμη και για το πιο επιθετικό στυλ οδήγησης, ικανοποιεί τις ανάγκες των πιο απαιτητικών οδηγών.


  • Σχεδιασμένο 100% για το οδόστρωμα, παρέχει εξαιρετική προστασία από την υδρολίσθηση, χάρη στις πλατιές περιμετρικές αυλακώσεις και τον ανοιχτό εσωτερικό ώμο.
  • Οι συνεχείς περιμετρικές νευρώσεις αυξάνουν τη σταθερότητα του πέλματος δίνοντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά χειρισμού, ενώ η σχεδίαση του πέλματος εξασφαλίζει αθόρυβη οδήγηση.
  • Οι δείκτες φθοράς ελαστικών λειτουργούν ως οπτικό ερέθισμα για τον καταναλωτή όταν τα ελαστικά του χρειάζονται αντικατάσταση.


ΕΠΟΧΉ: Θερινά

ΤΥΠΟΣ: Επιβατικά 


Ενεργειακή Ετικέτα  


         E

       C

    71dB

Χαρακτηριστικά

Μοντέλα
Μοντέλα που ταιριάζει Μοντέλα που ταιριάζει: FORD MAVERICK 1EZ 2001- HONDA CR-V 2007- LAND ROVER EVOQUE 2011- SUZUKI GRAND VITARA 2006-2014 TOYOTA RAV4 XA3 2006- JEEP CHEROKEE LONGTITUDE KL 2015-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.