ΕΛΑΣΤΙΚΑ TOYO PX R888R 225/50-15 91W

342,00€
  • Κατασκευαστής: Toyo
  • Κωδικός Προϊόντος: elau-1314
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Περιγραφή

Κόστος εγκατάστασης 6€ ανά τροχό.


PROXES R888R

Ένα καινούριο αγωνιστικό ελαστικό που ανεβάζει τον πήχη για τον χειρισμό σε στεγνά οδοστρώματα, την απόδοση στις στροφές και το φρενάρισμα.


Ειδικά σχεδιασμένος για τις πίστες, το ΝΕΟ Proxes R888R αποδίδει ύψιστο χειρισμό σε στεγνά οδοστρώματα.

Με ενισχυμένη απόκριση τιμονιού, σε συνδυασμό με καλύτερη σταθερότητα στο γκάζι, το Proxes R888R παρέχει στους οδηγούς αγώνων την δυνατότητα να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες στις στροφές για να ολοκληρώνουν τους γύρους ταχύτερα.


Ταχύτερη απόδοση στις στροφές, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερότητα, το Proxes R888R προσφέρει ισχύ στην ολοκλήρωση των γύρων.

 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ


Εξωτερική Περιοχή Πέλματος 

Μεγάλο μπλοκ πέλματος στην εξωτερική πλευρά Ενισχυμένη απόδοση σε στροφές, σε στεγνά οδοστρώματα. Αυξημένο πλευρικό όριο.


Ένωση GG

Ένωση GG - Γρήγορη προθέρμανση


Φαρδύς Κεντρικός Ώμος

Φαρδύς Κεντρικός Ώμος - Ακριβής ανταπόκριση τιμονιούΕΠΟΧΉ: Θερινά

ΤΥΠΟΣ: Επιβατικά, Ημι-αγωνιστικά, Semi Slick 


Ενεργειακή Ετικέτα  

         D
       D

    71dB        


ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.