ΕΛΑΣΤΙΚΑ MICHELIN LATITUDE CROSS 215/65-16 102H XL

113,75€
  • Κατασκευαστής: Michelin
  • Κωδικός Προϊόντος: elau-1773
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Περιγραφή

Κόστος εγκατάστασης 6 ανά τροχό

 

Ασφάλεια και κίνηση που φτιάχτηκαν να διαρκούν, εντός και εκτός δρόμου. Είναι ελαστικά 4X4 πολλαπλών χρήσεων για διαδρομές off-road,  με την άνεση ελαστικού για δρόμο και εξαιρετική διάρκεια ζωής. Το Michelin Latitude Cross προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής του πέλματος, ανάλογη της φήμης των ελαστικών Michelin, χωρίς να θυσιάζεται καμία από τις επιδόσεις off-road που το καθιστούν μοναδικό.

·         Το επιθετικό σχέδιο του ώμου και ο μεγάλος αριθμός χωριστών ακμών στο σχέδιο σκαλίσματος «Mud Catcher” (λασποδιώχτη) του πέλματος, προσφέρουν εξαιρετική ελκτικότητα σε χαλαρά και ολισθηρά εδάφη.

·         Βασιμένο σε τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα χωματουργικά ελαστικά Michelin, το μείγμα γόμας "Terrain Proof" έχει υψηλή ανθεκτικότητα στα γδαρσίματα από τα χαλίκια.

·         Η καμπυλωτή διάταξη των μπλοκ γόμας έχει σχεδιαστεί ειδικά διασφαλίζοντας ότι το ελαστικό και ο δρόμος έρχονται σε επαφή σταδιακά.

·         Ένας μεγάλος αριθμός μπλοκ γόμας στους ώμους σε διαφορετικά μεγέθη και αποστάσεις μεταξύ τους βοηθά στην αθόρυβη κύλιση.

·         Το μείγμα Terrain-Proof επιτρέπει κίνηση και στο δρόμο και off-road και αντέχει στη φθορά κάτω από δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.