Επιλέξτε χαρακτηριστικά ελαστικού


/

R
Χιονοκουβέρτες

ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ISSE EASY SOCK (L)
Set 2 τεμαχίων Μέγεθος: LargeΗ χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock έχει δημιουργηθεί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε επιφάνειες πάγου και χιονιού. Συνιστάται για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και 4x..
Set 2 τεμαχίων Μέγεθος: LargeΗ χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock έχ...
44,90€
ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ISSE EASY SOCK (m)
Set 2 τεμαχίων Μέγεθος: MediumΗ χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock έχει δημιουργηθεί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε επιφάνειες πάγου και χιονιού. Συνιστάται για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και 4..
Set 2 τεμαχίων Μέγεθος: MediumΗ χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock έ...
44,90€
ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ISSE EASY SOCK (s)
Set 2 τεμαχίων Μέγεθος: SmallΗ χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock έχει δημιουργηθεί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε επιφάνειες πάγου και χιονιού. Συνιστάται για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και 4x..
Set 2 τεμαχίων Μέγεθος: SmallΗ χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock έχ...
44,90€
ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ISSE EASY SOCK (xl)
Set 2 τεμαχίων Μέγεθος: Extra LargeΗ χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock έχει δημιουργηθεί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε επιφάνειες πάγου και χιονιού. Συνιστάται για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά ..
Set 2 τεμαχίων Μέγεθος: Extra LargeΗ χιονοκουβέρτα Isse Easy S...
44,90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.