Προφίλ εταιρίας

H εταιρεία Ελαστικά Γαλεράκης, μια σύγχρονη ολοκληρωμένη επιχείρηση από το 1990, παρέχει υποδειγματική εξυπηρέτηση στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, στον τομέα των ελαστικών.


Η 20ετής εμπειρία μας στο χώρο, οι άψογα μελετημένες εγκαταστάσεις μας, και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα πλέον επώνυμα και καλύτερα προϊόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να εμπιστευτείτε την αγορά και τοποθέτηση των ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων και αξεσουάρ, με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς και τον έλεγχο στα περισσότερα σημεία του αυτοκινήτου σας.

Πρωτοπορούμε με κάθε ενέργεια για την τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας, ούτως ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας και για να είστε ξένοιαστοι για την ασφάλεια του οχήματός σας.


Σταματήστε να ξοδεύετε περιττά χρήματα για τα ελαστικά σας. Στην Ελαστικά Γαλεράκης μπορείτε να εμπιστευτείτε το προσωπικό μας για να βρείτε το ιδανικό ελαστικό, επιλέγοντας από μια σειρά επώνυμων , αλλά και συγχρόνως οικονομικότερων ελαστικών πάντα με γνώμονα την οδική σας ασφάλεια και τις προσωπικές σας ανάγκες.


Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης ελαστικών για να εντοπίσετε το κατάλληλο ελαστικό για το όχημα σας και στην συνέχεια επισκεφθείτε μας για την δωρεάν τοποθέτηση και τον έλεγχο του οχήματός σας. Για ότι χρειάζεστε για το αυτοκίνητο και την μηχανή σας η επιλογή είναι Ελαστικά Γαλεράκης!


Τέλος, για τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες, προσφέρουμε επιπλέον ειδική μελέτη και στήσιμο του αυτοκινήτου για σπορ αλλα και ασφαλή οδήγηση, μεταφέροντας σε εσάς και το αυτοκίνητό σας τις πολυετείς μας γνώσεις από τον απαιτητικό χώρο των αγώνων ράλλυ και πίστας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την τεράστια γκάμα ρυθμιζόμενων αναρτήσεων που διαθέτουμε, προσαρμοζόμενες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οδηγού και τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.Στοιχεία επικοινωνίας:


Κατάστημα Αχαρναί                                                                                  Κατάστημα Αιγάλεω

Ταϋγέτου 55, Αχαρνές ,ΤΚ. 136 74                                                                               Λεωφ. Αθηνών 209, Αιγάλεω , ΤΚ 12242

[email protected] [email protected]                                            [email protected]

Τηλ: 210244 7140  - 210 2477 286                                                            Τηλ: 2105989511

Ώρες λειτουργίας:                                                                                   Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα     9:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.                                                                              Δευτέρα     8:00 π.μ. – 19:00 μ.μ.

Τρίτη         9:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.                                                            Τρίτη         8:00 π.μ. – 19:00 μ.μ.

Τετάρτη     9:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.                                                            Τετάρτη     8:00 π.μ. – 19:00 μ.μ.

Πέμπτη     9:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.                                                            Πέμπτη     8:00 π.μ. – 19:00 μ.μ.

Παρασκευή   9:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.                                                            Παρασκευή   8:00 π.μ. – 19:00 μ.μ.

Σάββατο     9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.                                                            Σάββατο     8:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Κυριακή     Κλειστά                                                                                Κυριακή     Κλειστά


ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.