Όροι & Προϋποθέσεις Ενεργειών

ΔΩΡΑ για σένα, για τα γενέθλια μας!


1. Το Δώρο αφορά ένα όχημα ανά ιδιοκτήτη, μόνο με την επίδειξη του μηνύματος στο κινητό του τηλέφωνο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά.

 

2. Για την παραλαβή της υπηρεσίας είναι υποχρεωτική η εγγραφή σας σε ένα από τα καταστήματα μας, κατά την οποία θα παραλάβετε και τον Κωδικό Μέλους. Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί την ημέρα του ραντεβού σας.

 

3. Ο κάτοχος του μηνύματος μπορεί να επιλέξει μία από τις υπηρεσίες, η οποία δεν δύναται να μεταφερθεί σε άλλον ή να εξαργυρωθεί σε μετρητά ή άλλη υπηρεσία, η οποία δεν αναφέρεται παρακάτω:


  • Γενικός Έλεγχος Οχήματος

  • Ευθυγράμμιση

  • Ζυγοστάθμιση


4. Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μόνο στα καταστήματα μας κατόπιν ραντεβού. Τα ραντεβού προγραμματίζονται τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, κατόπιν διαθεσιμότητας και ισχύει σειρά προτεραιότητας. 


5. Σε περίπτωση που επιλέξετε και 2η υπηρεσία η χρέωση είναι 25,00€


6. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει ισχύ έως Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023.

Το ραντεβού δύναται να προγραμματιστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία (έως Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023) μετά τη λήξη της ενέργειας, εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία για την εξαργύρωση του Δώρου.


Αχαρναί Ελ. Βενιζέλου 67 & Ταϋγέτου 55, ΤΚ 13674, Τηλ: 210 244 7140.

Αιγάλεω Λεωφ. Αθηνών 209, Αιγάλεω ΤΚ 12242, Τηλ: 210 598 9511.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ: επειδή η κατασκευή της εκάστοτε ρυθμιζόμενης ανάρτησης ξεκινάει με την παραγγελία (έπειτα από τη συμφωνηθείσα προκαταβολή), ο αγοραστής θα πρέπει να είναι ακριβής στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που δίνει,  προς αποφυγή λάθους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων δεδομένων και για το λόγο αυτό η επιστροφή του προϊόντος καθώς και των χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή.